Yeme & İçme
Kapadokya'nın tek Relais & Châteaux oteli unvanına sahip Museum Hotel’in alakart restoranı olan Lil’a; Türk mutfağının en güzel örneklerini, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş özel tatlarını ve Kapadokya’ya özgü geleneksel lezzetleri seçkin bir mutfak ve servis anlayışı ile misafirlerine sunmaktadır. Tartışmasız Kapadokya’nın en güzel lokasyonuna ve manzarasına sahip restoranı olan Lil’a, Türkiye’de yeni neslin en başarılı şeflerinden Saygın Sesli tarafından tasarlanan menüleri ile Anadolu mutfağının ve Kapadokya yemek kültürünün en özel lezzetlerini dünyaca ünlü Relais & Châteaux hizmet kalitesi ile sunmaktadır.




Yüzyıllarca birçok farklı kültüre ve medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kapadokya, Anadolu’nun en zengin yemek kültürüne sahip bölgelerinden biridir. 20.yy‘ın başlarına kadar Kapadokya bölgesinde yüzlerce yıl birlikte yaşamış olan Türk, Rum ve Ermeniler bu zenginliğin temel taşlarını oluşturmuşlardır. Bu farklı kültürler mimari ve yaşam tarzı gibi alanların yanında, yemek alışkanlıkları ve lezzetler konusunda da birbirlerini etkilemişler ve ortaya nadide bir yemek kültürü çıkmıştır. Dünyanın en özel bölgelerinden biri olan Kapadokya’nın tek konsept oteli olan Museum Hotel’de, bu nadide yemek kültürünü Şef Saygın Sesli’nin eşsiz dokunuşları ile daha da geliştirerek misafirlerimize unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyoruz.
MENU

Relais & Châteaux, yerel mutfağın yaşatılması, sürdürülebilirlik ve bölgesel ürünlerin kullanımı konularında öne çıkan şefleri onurlandırmak amacıyla her yıl "Rising Chef" ödülünü verir. 2023 yılında bu küresel ödüle Kapadokya’dan Şef Saygın Sesli değer görülmüştür.



REZERVASYON HAKKINDA
Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği rezervasyonlarınız için lütfen
[email protected] veya [email protected] e-mail adresimize yazınız.