EKOLOJİK BAHÇE
Türkiye’nin tek Relais & Chateaux oteli olan Museum Hotel, siz değerli misafirlerimizin konaklamanız süresince tadacağınız tüm yemek ve aperatiflerin olabilecek en lezzetli ve en doğal şekliyle servis edilmesini hedef edinmiştir. Bunun sonucu olarak otelimize yürüyüş mesafesinde olan ve peri bacaları arasında yer alan bir "Ekolojik Bahçe" hayata getirilmiştir. Konaklamanız süresince bahçemizde istediğiniz zaman vakit geçirebilir ve ekolojik olarak yetiştirilen tüm meyveleri tadabilir, sebzelerden öğle veya akşam yemeğiniz için toplayabilirsiniz. Dahası, yemek dersi öncesi yapmak istediğiniz yemeğin malzemelerini şefimiz eşliğinde bahçemizden temin edebilirsiniz.
Buna ek olarak; Museum Hotel’e yakın mesafelerde 200 dönümlük bir alanda “Indigo Responsible Farming” markamız bünyesinde Ekolojik ve İyi Tarım’ın en güzel örneklerini sergilemektedir. Elma’dan badem’e, çilek’ten ceviz’e oldukça geniş bir ürün yelpazesi içeren bahçelerin büyük bölümünde Museum Hotel özel şaraplarının hammaddesi olan Kapadokya üzümlerini yetiştirilmektedir.
Tüm bunların yanında doğal arıcılık faaliyetlerimiz ile üretilen 100% organik bal ve doğal tavukçuluk faaliyetlerimiz ile üretilen köy yumurtaları değerli misafirlerimize kahvaltılarında servis edilmektedir.






- Rezervasyon formunu doldurabilir,
- Online rezervasyon yapabilir,
- [email protected] adresine mail atabilir,
- +90 (384) 219 22 20 nolu telefondan rezervasyon departmanımızı arayabilirsiniz.
